Mad vs. Fødevarer - Et opgør med den beskyttende atmosfære
Af: Lone Vitus
LæseprøveBeskrivelse
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt.
Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad.
Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb.
Mad vs. Fødevarer har forord af kogemand Nikolaj Kirk, der anser bogen som den vigtigste skrevet på dansk om fødevarer i nyere tid.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Reflowable)
EPUB (Reflowable)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
Det Flydende Forlag
-
9788799633227
-
22-11-2014
-
Kulturstudier: mad og samfund, Folkesundhedsvidenskab, Miljøfaktorer, Miljø, Sociale konsekvenser af miljøproblemer, Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug, Levnedsmiddelteknologi, Bæredygtigt landbrug, Økologisk landbrug, Husdyrhold, Agronomi og planteproduktion, Mad og drikke osv.
Pris DKK: 37,50
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.